e-mailmarketing software Mailkoning


Een wandeling door Mailkoning

WAT ZIT ER IN EEN MAILKONING PAKKET?

Met een Mailkoning pakket kun je onbeperkt gepersonaliseerde nieuwsbrieven sturen naar je contactpersonen. Wij zorgen dat het ontwerp in huisstijl klaarstaat en je account is ingericht, zodat je na de training en campagne brainstormsessie direct aan de slag kunt! Kom je er daarna zelf nog niet helemaal uit? Geen probleem! De voortdurende persoonlijke begeleiding- en ondersteuning door middel van telefoon-, mail- en videosupport staat voor je klaar.

De vermelde pakketprijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW.
*Het is uiteraard ook mogelijk om een pakket af te nemen met daarin meer dan 10.000 contactpersonen (e-mailadressen).

Full service abonnement

Mailkoning biedt aanvullend op het hierboven beschreven basis abonnement ook een full service abonnement. Dit full service abonnement kan inhoudelijk per klant verschillend zijn. Voor de een is dit alleen het schrijven van de teksten voor de nieuwsbrieven. Maar ook het opmaken - tekst en beeld - van de nieuwsbrieven, de nieuwsbrieven versturen, de statistieken analyseren, rapporteren en de klant adviseren, het is allemaal mogelijk bij Mailkoning!

Samenwerkingspartners

Mailkoning werkt samen met specialisten op het gebied van huisstijl, fotografie, film, tekst, website- en webshop ontwikkeling en SEO & SEA.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN MAKEN?

ONTVANG ONZE BESTE TIPS

WIJ KOMEN GRAAG MET JOU IN CONTACT

Mailkoning
MAILKONING
Freddy Kroes
Haarbeek 19
8033 BH Zwolle
06 - 53 76 98 92
info@mailkoning.nl
www.mailkoning.nl
Privacyverklaring