U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u staat ingeschreven bij Welzijn MensenWerk. 

Wordt de nieuwsbrief niet goed getoond?
Bekijk het in uw browser.

 


 
 

Uitnodiging

Wat is het mooi om als vrijwilliger betekenis te hebben voor een ander, de maatschappij en onszelf. En wat is er veel mogelijk wanneer we op ons op die manier inzetten voor elkaar. Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar, maar niet vanzelfsprekend. Daarom willen gemeente Meppel, Welzijn MensenWerk en het vrijwilligersplatform Meppelvoorelkaar vrijwilligers laten zien dat hun inzet gezien en gewaardeerd wordt. Op 14 juni vanaf 19.30 uur zijn alle vrijwilligers van Meppel uitgenodigd voor een vrijwilligersavond in Cultureel Centrum De Plataan. Aanmelden voor deze avond via  L.dolstra@welzijnmw.nl 

De avond staat in het teken van de waardering voor vrijwilligers. Zo worden de Meer dan Handen Awards uitgereikt aan een vrijwilligersorganisatie of een project. De successen van Meppelvoorelkaar worden gedeeld. En er is een vrijwilligersquiz waarmee de deelnemers natuurlijk mooie prijzen kunnen winnen. De nieuwe wethouder sociaal domein van de gemeente Meppel zal ook aanwezig zijn. Een goed moment om met elkaar vast te stellen hoe rijk Meppel is aan bevlogen vrijwilligers en wat dat voor de samenleving betekent. 

 


Meld je aan .....


Mail naar : l.dolstra@welzijnmw.nl Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn MensenWerk

T 06-101 99 181of E L.dolstra@welzijnmw.nl 
Lianne Dolstra 

 

 
 

Welzijn MensenWerk

 


T 085 - 273 14 44

                   L.dolstra@welzijnmw.nl

www.welzijnmw.nl

Klik op de afmeldlink als je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen. Klik op wijzig je profiel om je profiel aan te passen.

 

Afmelden

Wijzig je profiel