Wordt de nieuwsbrief niet goed getoond?

Bekijk deze in uw browser

Afbeelding
 

Update coronavirus

Afgelopen dinsdag (21 april) heeft het kabinet de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verlengd tot 20 mei. Wat betekent dit voor u?

 

Maatregelen met betrekking tot onze dienstverlening

De maatregelen die de RSD eerder had genomen, blijven in elk geval tot 20 mei gelden:

  • U wordt tot 20 mei niet uitgenodigd voor een afspraak op kantoor of op locatie. Heeft u vóór die datum nog wel een afspraak staan? Dan gaat deze niet door. Neemt u in geval van twijfel even contact op met uw vaste contactpersoon.
  • Wij leggen tot 20 mei geen bezoeken aan huis af.
  • De dienstverlening op ons Werkplein is aangepast. Alleen in uiterste spoedgevallen kunt u op het werkplein terecht op maandag tot met vrijdag van 10.00 – 12.00 uur. Telefonisch zijn we volgens de reguliere tijden bereikbaar.
  • Alle groepstrainingen, die tot 20 mei gepland staan, gaan niet door.
  • De Formulierenbrigade is tot 20 mei alleen telefonisch  bereikbaar via het nummer
    030 – 692 95 04.

 

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur telefonisch te bereiken via het nummer 030 – 692 95 00. Mailen kan ook: info@rsdkrh.nl Door bovenstaande maatregelen kan het zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn of dat uw contactpersoon de komende dagen lastiger te bereiken is. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Mocht er weer een belangrijke update zijn, dan doen wij er alles aan om u hierover te informeren. Houd u in de tussentijd ook onze website in de gaten: www.rsdkrh.nl

 

Geldzorgen door corona-crisis? Deel uw zorgen met een schulddienstverlener!

We worden allemaal getroffen door de coronacrisis. Jongeren, zelfstandigen en flexwerkers misschien wel het meest. Waarom? Zij hebben namelijk vaker te maken met een inkomstenterugval dan mensen die in loondienst zijn. Een terugval in inkomsten kan zorgen voor financiële stress. Wat kunt u doen als het u niet meer lukt om uw tekort op te lossen met bijvoorbeeld uw spaargeld of door te bezuinigen?

 

Lees verder...

Afbeelding
 
Afbeelding

Verplicht belastingaangifte doen vóór 1 mei 2020?

Het blijft altijd een lastige klus om uw belastingaangifte te doen. Vanwege de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus tegen te gaan, kan de Formulierenbrigade u dit jaar helaas niet helpen bij uw belastingaangifte. Wél is het mogelijk om uitstel te vragen.

 

Lees verder...

 

Betaaldata

De RSD betaalt rond de 10e van de maand de uitkering van de vorige maand uit. Uw uitkering over de maand april wordt uitbetaald op 8 mei. Afhankelijk van uw bank staat het geld 1 of 2 dagen later op uw rekening.

 

Lees verder...

 


Regionale Sociale Dienst
Kromme Rijn Heuvelrug
Postbus 13
3700 AA Zeist

Bezoekadres
Het Rond 6e
3701 HS Zeist
www.rsdkrh.nl

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Wijzig uw profiel

transparent