Wordt de nieuwsbrief niet goed getoond?

Bekijk deze in uw browser

Afbeelding

Jonger dan 28 jaar en geldstress? Geef je op
voor ons project
‘Jong Schuldenvrij’!

Door schulden krijg je stress. Je kunt je rekeningen niet meer betalen, je heb geen geld meer om leuke dingen te doen met vrienden en/of je krijgt problemen op je werk of school. In ons nieuwe project, speciaal voor jongeren die aan hun toekomst willen werken, helpen we jou met het regelen en afhandelen van je schulden. Ook wanneer je geen (bij)baan hebt!

 

Lees verder...

Afbeelding
 

Samen aan de slag?
Take one!

Krijg je op dit moment een uitkering van de RSD? En lijkt het jou leuk om samen met anderen een professioneel filmpje te maken? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons Sociaal Mediateam.


Wat is het Sociaal Mediateam?
Het Sociaal Mediateam bestaat in totaal uit 8 mensen. Samen met trainer Edwin gaan jullie aan de slag met het maken van een professioneel filmpje. Het filmpje kan over van alles gaan.

 

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder!

 

Kom in beweging met ons gratis Vitaliteitsprogramma

Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan voor ons Vitaliteitsprogramma. Vitaliteitscoach Nadia van den Berg van de RSD helpt je graag een stap verder op een actieve manier die bij jou past. 

Hoe ziet het programma er uit?
Nadia: “Ik voer altijd eerst één of meerdere coachgesprekken met de klant. Er is na een gesprek altijd ruimte om na te denken of je er wel of niet verder mee wilt gaan. Kleine stappen zetten en in beweging komen staat centraal.”


Meer weten?

Wil je meer weten over het Vitaliteits-programma? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact op met jouw vaste contactpersoon binnen de RSD. We helpen je graag verder!

 
Afbeelding

Bent u bekend met de minimaregelingen?

Voor mensen met een minimum inkomen hebben alle gemeenten regelingen voor extra financiële ondersteuning. Dit worden minimaregelingen genoemd. Iedere gemeente heeft zijn eigen minimaregelingen. Gemeenten geven bijvoorbeeld kortingen op culturele en sportieve activiteiten of lidmaatschap van de bibliotheek. Wilt u weten welke minimaregelingen er in uw gemeente zijn?

Lees verder...

 

Ontvangt u wel eens een gift? Tijdelijk een hoger bedrag toegestaan!

Vanwege de prijsstijgingen van de afgelopen tijd (inflatie), mag u in 2023 een hoger bedrag aan giften ontvangen zonder dat dit gevolgen heeft voor uw uitkering. Het gaat om € 2.250,- over het hele jaar 2023. In 2024 gaat weer het oude bedrag van € 1.000,- gelden. Heeft u een gift ontvangen? Dan is het belangrijk om dit aan ons door te geven.

 

Lees verder... 

Afbeelding
 

Verbouwing RSD vanaf september

Vanaf begin september, gaat de RSD verbouwen. Om beter te kunnen voldoen aan de eisen van deze tijd, gaan we de inrichting van het pand aanpassen. We werken aan een pand waar iedereen zich thuis voelt, zodat wij u nog beter kunnen helpen.

 

Wat betekent dit voor u? Eigenlijk verandert er voor u niets. Het kan natuurlijk wel zijn dat als u bij ons op kantoor bent tijdens de verbouwing, u last van de werkzaamheden kunt hebben. Zo komt u tijdelijk via een andere deur het pand binnen en is er wat minder ruimte beschikbaar dan u gewend bent.

Wij doen ons best om eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken en vragen uw begrip hiervoor.

 

Heeft u nog vragen? Of opmerkingen? Dan kunt u bellen met ons algemene nummer (030) 692 95 00 of mailen naar info@rsdkrh.nl

Wij wensen u een fijne vakantie!

 

 

Betaaldata

De RSD betaalt rond de 10e van de maand de uitkering van de vorige maand uit. Uw uitkering over de maand augustus wordt rond 8 september overgemaakt. Afhankelijk van uw bank staat het geld 1 of 2 dagen later op uw rekening. 

 

Lees verder...

 


Regionale Sociale Dienst
Kromme Rijn Heuvelrug
Postbus 13
3700 AA Zeist

Bezoekadres
Het Rond 6e
3701 HS Zeist
www.rsdkrh.nl

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Wijzig uw profiel

transparent